Hirdetés

Prey - íme a játék első órája

|

Ugyan a Prey megjelenése még odébb van, ma nem kevés anyag látott napvilágot a rendkívül érdekesnek ígérkező sci-fi játékból.

Hirdetés

Rendkívül mozgalmas napunk van a kiszivárogtatott screenshotok szempontjából, a Horizon Zero Dawn és a Mass Effect: Andromeda nem hivatalos forrásból származó képei után ugyanis a BioWare játékához hasonlóan Shinobi602 adott ki néhány képernyőlopást a Prey világáról is, de a hivatalos csatornákon is érkezett pár érdekfeszítő videó.

Az információbőség apropója nem más, mint hogy a Bethesda rengeteg sajtóst és youtubert hívott meg, hogy kipróbálják a játékot, egész pontosan az első órát játszhatták végig és vehették fel. Így a galéria alatti felső videóban akár végig is nézhetitek az egész első órát a Eurogamer szemszögéből, de ha csak a legjobb pillanatokra vagyok kíváncsiak, az alsó videóban az európai PlayStation Blog munkatársai összevágták a számukra legemlékezetesebb momentumokat is. Persze ha abszolút vakon szeretnétek belevágni a játékba, talán érdemes távol maradni a Prey nyitányát bemutató videóktól.

Mit gondoltok, az első játékhoz való kapcsolódás nélkül is sikeres lehet a Prey?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)