Hirdetés

Prey - régi trailer, női főszereplővel

|

A Prey készítői gyakorlatilag ugyanazt a gameplay trailert adták ki, mint augusztus elején, csupán egy apró változtatással. De ezzel egyben egy érdekes feature-t is bemutattak.

Hirdetés

A Prey első, játékmenetből összevágott trailere óta több különböző kedvcsinálót is kiadott az Arkane és a Bethesda, most viszont egy másik változatban ismét megjelentették az augusztusi videót. Ezzel a játék egyik olyan elemére világítottak rá, aminek a hatásairól egyelőre még nem sok mindent tudunk.

Az új videóban csak a szinkront és néhány egyéb dolgot cseréltek le, hogy megmutassák, milyen a női főszereplővel játszani. A Prey fenti trailerében egyébként szóról szóra megegyezik a női Morgan szövege a korábbi férfi szinkronnal, így valószínűleg nem érdemes arra számítani, mint a Dishonored 2-ben, hogy a két főszereplővel két egészen más sztorit élhetünk át.

Mit gondoltok, játékélményben is lesz majd különbség a két karakter között, vagy a választás csupán esztétikai jellegű?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)