Hirdetés

Prey: Mooncrash - számos tartalmat hozott a Full Moon update

|

Több ingyenes tartalmi frissítés várható a Prey Holdon játszódó DLC-jéhez, amelyek közül már meg is érkezett az első, ráadásul Skyrim és The Evil Within cuccokkal együtt.

Hirdetés

A Bethesda az E3-on jelentette be a Prey első DLC-jét, a Mooncrash-t, amely azonnal meg is jelent, de a kiadó nem érte be ennyivel, és azt is megerősítették, hogy a DLC-t néhány ingyenes frissítéssel is készülnek naprakészen tartani. 

Hirdetés

Az első ilyen update most debütált Full Moon néven és mindenki ingyenesen húzhatja be, akinek megvan a Mooncrash DLC vagy a Prey: Digital Deluxe Edition. A Full Moon frissítés a következő tartalmakkal erősít: két operátor matrica (egy Skyrim és egy The Evil Within), két mimic sapka (Striped Top és Bamboo) és egy Engraved fegyverszett. Íme egy kis ízelítő hozzá a Bethesda jóvoltából: 

A vállalat szerint érdemes figyelni a következő hetekben is, ugyanis akkor várható a következő ingyenes frissítés, valamint a nyár folyamán megkapjuk a DLC legnagyobb update-jét, a multis Typhon Huntert is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)