Hirdetés

Prey - ismerjük meg jobban a főhőst és szerepét!

|

Az új, közel négy perc hosszúságú Prey előzetesbe rengeteg gameplay került, de azt is megtudhatjuk, ki pontosan Morgan Yu.

Hirdetés

Minél több videót látunk az új Preyből, annál biztosabbak vagyunk abban, hogy ez egy űrbeli, egyedi ötletekkel kiegészített BioShock lesz. Ennek viszont csak örülhetünk, ha már a 2K úgyis pihenteti szériáját.

A most érkezett előzetes talán egy kicsit spoileres, de nem tudjuk, a játékban mennyire érintik majd Morgan múltját. Az biztos, hogy szép lassan kideríthetjük, mit csinálunk mi az űrállomáson, mit tettünk korábban, és összességében ki az a személy, akinek szerepében fekete trutymókra lövöldözünk, vagy banánként repkedünk a légüres térben.

A szájmozgás egyébként szörnyű, de ne arra figyeljetek.

Május 5-én jön a BioShock az űrben. Vagyis hogy a Prey. Bocsánat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)