Hirdetés

Prey - megjött a javítás, többé nem vesznek el a mentések

|

Sajnos voltak páran, akik valamilyen hiba következtében kénytelenek voltak újrajátszani bizonyos részeket, de az Arkane már javította is a problémát.

Hirdetés

Egy hétten a megjelenés után érkezett a Prey 1.2-es frissítése, amely néhány nagyobb és több kisebb problémát is kigyomlált a kódból.

Az egyik legfontosabb, hogy megszűnt a "corrupted save file" hiba, sőt, az eddig hibásnak jelzett állások is játszhatóvá váltak, így ha valakinél ez előfordult, az folytathatja onnan, ahol abbahagyta. Javították a GLOO Cannon problémáit is, továbbá mostantól senki nem gyárthat magának végtelen alapanyagot egy glitch segítségével. A javítások teljes listájáért katt ide!

A fejlesztők azt is elárulták, hogy a megjelenő Nightmare mostantól mindig azonnal elkezdi keresni a játékost, nem lehet csak úgy eloldalogni a másik irányba. Lehet, hogy akkor mégse ugrok neki egyelőre a második végigjátszásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)