Hirdetés

Prey - nem tett jót a legújabb PS4-es javítás

|

Hatalmas visszalépés a Prey legújabb javítása, aminek tényleg csak a PlayStation 4 Pro támogatást kellett volna hozzáadnia a játékhoz.

Hirdetés

A Prey egyértelműen egy remekül sikerült akciójáték lett, viszont sajnos ettől függetlenül voltak vele apróbb technikai problémák (szerencsére azért sokkal kevesebb, mint amit mostanában meg kellett szoknunk). Ezeknek a javítására érkezett meg a napokan egy patch, ami egyúttal a PlayStation 4 Pro támogatással is megtoldotta a játékot, viszont sajnos ez a javítócsomag nagyon félresikerült.

A Digital Foundry csapata azonnal neki is látott, hogy egy videó formájában is megnézzék, hogy mit tud az verzió, de amit láttak, arra valószínűleg ők sem számítottak: elmondásuk szerint a patch "hatalmas öngól" és egész egyszerűen elfogadhatatlan színvonalat képvisel:

"A beviteli késleltetést megoldották és sokkal reszponzívabb lett a játék, de ezzel együtt sajnos játszhatatlanul szaggat a játék. Láttunk már korábban is hasonlót, de semmi sem tudott felkészíteni minket arra, amivel a Prey tesztelése során szembesültünk."

A videón jól látszik, hogy valóban össze-vissza ingadozik a framerate, arról már nem is beszélve, hogy az inkonzisztencia miatt néhol még egy kicsit szakad is a kép. Remélhetőleg minél hamarabb sikerül kijavítani ezt a hibát, már csak azért is, mert a másik két platformon egyébként teljesen korrekten működik a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)