Hirdetés

Prey - így teljesít a PC-s verzió

|

A Dishonored 2 PC-s verziója a megjelenéskor még nem volt éppen tökéletes, így érthető az aggodalom, hogy esetleg a Prey is erre a sorsra jut. Vajon sikerült tanulni a hibákból?

Hirdetés

A Dishonored 2 nehézkes indulása után a játék fejlesztői megígérték nekünk, hogy a Prey PC-s verziójával nem lesz baj a megjelenés napján, viszont amikor kiderült, hogy nem lesz sem PC-s demó, sem pedig korai tesztpéldányok, akkor azért sokakban felmerült, hogy talán mégiscsak van valami bökkenő. Most már mindenki a kezébe veheti a játékot és a beszámolók alapján úgy tűnik, hogy általában véve nincs okunk az aggodalomra.

A PC Gamer rövid beszámolójából igen sok részlet derül ki a játék teljesítményét illetően, a szerző tapasztalata szerint egy korszerű konfiguráción nem kell attól tartanunk, hogy szaggatni fog a játék, függetlenül attól, hogy Nvidia vagy Ati kártya van a gépünkben. Persze azért valahol érthető a különbség, hiszen a Prey nem ugyanazt az engine-t használja, amit a Dishonored 2, ráadásul az egész játék egy zárt térben játszódik, tehát nincs szükség hatalmas nyitott terek renderelésére.

Szerencsére a beállítási lehetőségekkel sincsen nagy gond, aránylag részletesen testreszabhatjuk a megjelenést. Ugyanez elmondható az irányításról is, a billentyűket teljesen átszabahatjuk (a kontrollert mondjuk nem lehet átvariálni), mondjuk ettől függetlenül még így is van egy is konzolos érzete az egésznek, mivel vannak képernyők, ahol az egérrel nem lehet navigálni, csak az igen fura billentyűkiosztással.

Ettől függetlenül elmondható, hogy abszolút nincs szó olyan mértékű mellényúlástól, mint a Dishonored 2 esetén. Ti kipróbáltátok már a játékot? Mik a tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)