Hirdetés

Prey - valódi próbaverzió érkezett, a konzolok mellett már a PC sem marad ki

|

Ráadásul nem egy demóról van szó, ugyanis ha utána megvesszük a játékot, akkor onnan folytathatjuk a mókát, ahol abbahagytuk.

Hirdetés

Az Arkane Studios remek munkát végzett az újragondolt Prey-jel, a szórakoztató játékmenet mellé izgalmas sci-fi történetet kaptunk, de ha eddig még csak gondolkodtatok a vásárláson, akkor a stúdió most segít egy kicsit a döntés meghozásában.

Hirdetés

A próbaverzióban a játék első óráját játszhatjuk végig, így többek között kipróbálhatjuk a hackelést, felfedezhetjük a Talos I-et, és a GLOO Gunt is használhatjuk. Ha pedig végeztünk, akkor vásárlás után már folytathatjuk is a kalandot, minden mentésünket, trófeánkat és achievementünket magunkkal vihetjük.

Konzolokon ugyebár már korábban is létezett demó változata a játéknak, de akkor a PC-s tábor kimaradt a jóból. Most PlayStation 4-en és Xbox One-on is valódi trial kiadássá alakul a demó, így mindenki széles vigyorral az arcán vághat neki a kalandnak. 

Ti rá fogtok csavarodni a Prey kipróbálható változatára? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)