Hirdetés

Prey - valaki kevesebb mint egy óra alatt végzett vele

|

Alig néhány napja jelent meg a Bethesda üdvöskéje, de már született is egy speedrun rekord.

Hirdetés

Végre megérkezett az Arkane Studios alkotása, ami régi névvel, de új köntösben várja, hogy a játékosok belevessék magukat a sci-fi kalandba, azonban vannak olyanok, akik ebben is egy másfajta kihívást látnak és egy óra sem kell ahhoz, hogy lepörgessék az egész sztorit.

Hirdetés

Egy DraQu nevű videós a YouTube-ra töltötte fel a saját speedrun végigjátszását, amiben 44 perc, 6 másodperc alatt száguldott végig a Prey kampányán. Csak az összehasonlítás kedvéért, ez nagyjából tíz perccel kevesebb, mint egy Trónok harca epizód hossza.

A speedrunner egyébként ez előtt már felállított egy 59 perc, 28 másodperces rekordot is, de rövid időn belül sikerült megdöntenie, mert az csak egy próbamenet volt, és állítása szerint sokszor el is tévedt játék közben.

Ti végigjátszottátok már a Prey-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)