Hirdetés

Prey - most már 20 perc az új speedrun rekord

|

DraQu saját rekordját döntötte meg, amikor kevesebb mint húsz perc alatt játszotta végig a Prey sztoriját.

Hirdetés

A Prey készítői valószínűleg arra lesznek igazán büszkék, hogy a rajongók milyen sokáig időznek örömmel a Talos I fedélzetén, de persze vannak, akik itt is a gyorsaságra törekednek. DraQu eddig sem volt éppen lassú, de egy napon belül az előző végigjátszásának fele alá szorította a játékhoz szükséges időt.

Hirdetés

Az új, világrekordot jelentő speedrunja mindössze 19 percet és 34 másodpercet vett igénybe és ahogy azt valószínűleg sejtettétek, nem kevés glitch-kihasználást és a pályán kívül való mászkálást igényelt. Ebben egyébként a Prey számos kütyüje közül a Gloo Gun jelenti a legnagyobb segítséget, hiszen rengeteg apró platformot tud vele építeni Morgan számára, melyekről látszólag elérhetetlen helyekre is el tud ugrálni. Aki egyébként fél a spoilerektől, a videó első néhány percét nyugodtan megnézheti, inkább csak a második harmadban érkeznek a fő sztoriesemények.

A rekord egyébként főleg az előző legjobb idő fényében lenyűgöző. Látva, milyen gyorsan javulnak a rekordok a rajt utáni első három napban, nehéz elképzelni, hol állhat meg a fejlődés a Prey speedrunok terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)