Hirdetés

Már 7 percen belül van a Prey speedrun világrekord

|

A legtöbben ennél a karaktergenerálással is többet bajlódtak, pedig csak azt kellett eldönteni, hogy férfi vagy nő főhőst szeretnénk-e.

Hirdetés

Először egy óra, ezután húsz perc, majd kilenc perc és most újabb rekord. Leugrunk a boltba egy kiló kenyérért és a srác ez idő alatt végigviszi a Prey-t.

Az új rekord a seekerTV YouTube csatornán jelent meg, amihez 6 perc és 59 másodperc kellett. A játékos kevesebb mint egy perc alatt eljut Morgan Yu lakásából a Talos I alsóbb szintjeire, a Gloo Cannonnak köszönhetőn átszeli a pályarészeket, egész történetszálakat és küldetéséket hátrahagyva. A fegyver, ami egy kezdő játékos kezében csak az első eszköz, amit a játék kínál, egy profi speedrunnernek olyan mint egy varázspálca. Könnyen átalakítja a falakat és olyan helyekre jut el, ami elérhetetlennek tűnik. 

A mostani rekord is elég hihetetlennek tűnik, de van egy olyan érzésem, hogy hallani fogunk még a Prey végigjátszásokról, mert egy biztos: a speedrunnerek addig nyüstölik, majd a játékot, amíg találnak valami hibát vagy módszert, amivel tovább redukálhatják a játék végigjátszásához szükséges időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)