Hirdetés

Tovább tartott megírni ezt a hírt, mint amennyi idő alatt ez a srác végigvitte a Prey-t

|

Már az egy órás speedrunt is elképesztőnek tartottuk, de úgy látszik, hogy a rajongók nem ismernek lehetetlent.

Hirdetés

- Te mit csináltál a nagyszünetben?
- Ettem egy szendvicset, és te?
- Semmi különös, csak végigvittem a Prey-t.

Valahogy így képzelem el a beszélgetést, amiben szóba jön, hogy megint megdőlt a Prey speedrun rekord, a legutóbbi, 20 perces rohanást most sikerült megfelezni. Pedig a 20 még órában is kevés, ha valaki alaposan szét akar nézni a Talos I fedélzetén. És akkor még csak egy végigjátszásról beszélünk, márpedig ez a játék megérdemli, hogy legalább mégegyszer nekifusson az ember egy teljesen máshogy fejlesztett karakterrel.

A falakon való át-glitchelést leszámítva az ilyen speedrunok arra is rámutatnak, hogy mennyire zseniális pályákat tervez az Arkane, ahol csak a képzelet szab határt annak, hogy hogyan járunk be egy zónát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)