Hirdetés

Prey - a Denuvo már ezt sem védte meg

|

Tíz nap kellett ahhoz, hogy a kalózok feltörjék a Prey PC-s változatát.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, már nem éri meg a fejlesztőknek a Denuvóért fizetni. A piszkálásvédelem ugyanis idén rossz átlagot tart, az ezévi megjelenések közül csak párat nem törtek még fel, főleg olyanokat, amik online kapcsolatot igényelnek. 

Pár nappal ezelőtt a Nier: Automatánál alkalmazott eljárást sikerült kijátszani, most pedig a Prey lett az újabb áldozat, ami tíz nappal ezelőtt, május 5-én jelent meg. (Közben egyébként a Sniper: Ghost Warrior 3-nál is sikerrel jártak, annak feltöréséhez 12 nap kellett.) Érdekes, hogy nem a gyakorlott CPY, hanem egy Baldman nevű cracker érdeme ez.

A Prey mindenesetre megéri az árát, úgyhogy arra bátorítunk mindenkit, hogy ha teljes áron nem is tudja, egy leárazás alatt mindenképp legális forrásból szerezze be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)