Hirdetés

Price állhat a Call of Duty: Modern Warfare Season 4 középpontjában

|

Napokon belül kezdetét veszi a Call of Duty: Modern Warfare negyedik szezonja, az Infinity Ward el is kezdte tease-elni.

Hirdetés

Várhatóan június 2-án indul az új szezon a legfrissebb CoD-ban, legalábbis ekkor jár le az aktuális battle pass számlálója. A napokban megnyíltak a bunkerek, illetve megjelent egy egyperces videó, ami elég határozottan utal arra, hogy a katonák felhozatalát ezúttal Price kapitány fogja erősíteni. Hallhatjuk a főgonoszok hangját, amint arról beszélgetnek, hogy milyen új, veszélyes fenyegetés jelent meg: egy öregember kalapban. 

Hirdetés

Bár az arca nem látszik a felbukkanó képen, a kalapjáról is meg lehet őt ismerni. És pontosan tudjuk, milyen veszélyes is tud lenni ez az öregember...

Nem tudjuk, ezen kívül mi mást tartogat még számunkra a negyedik szezon, de legkésőbb június 1-jén tutira kiderül. Valószínűleg kapunk néhány új pályát, egy-két fegyvert, egy csokornyi skint, meg a szokásos tartalmakat, amilyenekkel az eddigi három évad során is megszórtak minket.

A napokban leleplezhetik a sorozat idei részét, ami pletykák szerint a Call of Duty: Black Ops - Cold War nevet viseli, és ha annyira jó lesz, mint a Modern Warfare, megint belesüllyesztünk párszáz órát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)