Hirdetés

"Priince of Persiia" Wii-re

|

A Ubisoft a Nintendo Wii egyik legkomolyabb támogatója, úgyhogy nem csoda, hogy erre a konzolra is megjelenítik kedvenc hősük, a Prince of Persia egyik kalandját.

Hirdetés

Sajnos nem egy új részről van szó, a Rival Swords ugyanis a Two Thrones (az új sorozat harmadik részének) remake-je. Aki tehát már PC-n, illetve Xbox, vagy PS2 konzolokon végigküzdötte már a játékot, az annyival kap többet, hogy most a Wii egyéni kontrollerjével hadonászhatja végig. (Bocsánat: wiigig :P) Érdekes elgondolás, mert a harmadik rész volt talán a legnehezebb és a leghosszabb: még a gép előtt ülve, hagyományos gamepadot használva is kimerítő volt, milyen lesz ez vajon nunchukkal? Igaz, így legalább skippelheted a konditermet. ;)
A Rival Swords egyébként Sony PSP-re is készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)