Hirdetés

Április közepén jöhet a GeForce GTX 275

|

A pletykák szerint az NVIDIA új csúcskártyája lényegében egy felezett GTX 295 lesz.

Hirdetés

 

A Fudzilla -meg nem nevezett- forrásból elég részletes információkat kapott az NVIDIA legújabb nagyágyújáról, a GTX 275-ről. A gyártó ezt a kártyát nem sokkal az ATI április 9-én debütáló Radeon 4890-ese ellen fogja csatába küldeni.

nvidia-g200-gpu-1.jpg

A képen egy GTX 260 látható, a GTX 275 is várhatóan nagyon hasonló lesz
 

A híresztelés alapján a kártya az 55 nanométeres GT200b grafikus processzorral lesz ellátva, az alap órajele 663 megahertz lesz, amely 15 MHz-el magasabb a már kapható GTX 285-ösénél. A magban 240 stream processzor kapott helyet, amelyek 1404 MHz-es frekvencián működnek. A memória szempontjából viszont a GTX 260/295-re hajaz a specifikáció, ugyanis a memóriavezérlő csupán 448 bit sávszélességű lesz.

A lapka természetesen támogatni fogja a CUDA-t, a PhysX-et és a háromutas SLI-t is. Az árazása elég érdekes, ugyanis a portál információi szerint az USA területén 249 dollárba, míg Európában 249 euróba fog kerülni. Az előbbi forintba átváltva kb. 55 ezer, míg utóbbiból váltva 75 ezer magyar valutába jön ki az ára, a kettő érték közt pedig akad pár forint eltérés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)