Hirdetés

Áprilisi PC-s eladások az USA-ban

|

Semmi sem változik, minden megy tovább, ahogyan azt már megszokhattuk.

Hirdetés

Játékmegjelenések szempontjából lassan elérjük a szokásos nyári uborkaszezont, ahol mindenki csak azt nyúzza, amit a télen és tavasszal felraktározott magának. A már érezhető pangás az eladási listákon is képviselteti magát, hiszen a szokásos év végi tűzijátékot leszámítva évközben csak egy-két valódi nagyágyúra számíthatunk.

A friss tengerentúli PC-s eladások is a régi, jól berögzült tendenciákat mutatják. Az élőhalott Arthas szokás szerint verhetetlen -ezen nem is lepődtök meg. Ahogyan a Sims 2 és kiegészítőinek az elpusztíthatatlanságán sem, akik tendenciózusan bérlik maguknak a TOP 10-es lista több pozícióját is. Akitől most el kellett búcsúznunk, az a Warhammer 40000: Dawn of War 2, hisz legutóbbi kellemes szereplését követően most nem volt képes bekerülni az első tízbe. Talán majd legközelebb. A közelmúlt másik két nagy RTS durranása viszont stabilan tartják a helyüket, s ennek értelmében a Company of Heroes: Tales of Valor a harmadik, az Empire: Total War pedig az ötödik helyen tanyázik. A teljes lista névvel, kiadóval, árral alant. Az adatok április 5 és 11 között kerültek begyűjtésre.

1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King - Activision Blizzard - $36
2. The Sims 2 Double Deluxe - Electronic Arts - $20
3. Company of Heroes: Tales of Valor - THQ - $29
4. World of Warcraft: Battle Chest - Activision Blizzard - $35
5. Empire: Total War - Sega - $50
6. Left 4 Dead - Electronic Arts - $31
7. Starcraft Battle Chest - Activision Blizzard - $15
8. The Sims 2 Apartment Life - Electronic Arts - $20
9. World of Warcraft - Activision Blizzard - $20
10. Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake - Her Interactive - $7

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)