Hirdetés

Primal Carnage - Launch trailer

|

A multiplatformra érkező Primal Carnage Jurassic Parkos környezetben uszítja egymásnak a játékosokat és a veszedelmes dinókat.

Hirdetés

A multiplayerre kiélezett Primal Carnage utolsó előzetesét fogyasztja éppen hatalmas, éhes dinoszauruszként, pont úgy, mint a játék főszereplői. A játékmenet legfőbb jellemzője, hogy egymásnak ugrik két fél: a törékeny, ámde állig felfegyverzett emberek és a fogakkal, karmokkal és hatalmas vehemenciával rendelkező dinók. A koncepció az érdekes ötletnek köszönhetően akár még közönségkedvenc is lehet, Gyu kolléga a következőket írta a játékról korábban: ""Az Unigine motor segítségével készülő, alapvetően multiplayer-FPS-ben nemcsak mi, emberek leszünk a főszereplők puskáinkkal, hanem a különböző dínó-osztályok is, ugyanis az egyik oldalon az emberek, a másikon pedig a dinók "színeiben" lehet játszani. Mondjuk már azt elképzelni is érdekes, hogy akár T-Rex is lehetek..."

A Primal Carnage már elérhető a legtöbb digitális áruházon keresztül, mindösszesen 15 dollárért cserébe. Ímhol a launch trailer:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)