Hirdetés

Primal Carnage videó - amikor a dinó megeszi az embert

|

A multiplatformra érkező játék alfa verziójának játékmenetet láthatjuk. Talán ezért lehet, hogy senki nem talál el semmit.

Hirdetés

A Primal Carnage című játék alapötlete nem rossz, miszerint Jurassic Parkos környezetben egymásnak kell engedni a játékosokat, akiknek az egyik fele felfegyverzett emberek csapatát alkotja, míg a többiek felfogazott és felkarmozott dinók bőrébe bújhat.

Előbbiek lövöldözhetnek, de lassabbak és törékenyebbek, mint a nagydarab ősállatok, akik előszeretettel eszik meg az embereket. Korábban motort váltott a fejlesztő csapat, illetve olyan hírek is voltak, hogy abbahagyták a játék fejlesztését, de ahogyan a mondás is tartja, sokáig él, akinek a halálhírét keltik.

Úgy tűnik, hogy a projekt továbbra is élő, és szépen készülget, amit ez az alfa verzióból készített filmecske is alátámaszt. A fejlesztők ígérete szerint ettől élőbb, összetettebb és szebb környezetet fogunk találni a végleges verzióban, mely az érdekes ötletnek köszönhetően akár még jó is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)