Hirdetés

Jön a MOBA, amit a PUBG inspirált

|

Mindenki akar egy szeletet a PlayerUnknown's Battlegrounds tortájából, és egyesek szerint ez a játékmenet nem csak lövöldözős játékokban működik jól.

Hirdetés

A PUBG sikere óta egyre többen próbálkoznak a Battle Royale játékmóddal, legutóbb például a Fortnite bővült ilyesmivel, de egy fejlesztőcsapat szerint más műfajokban is megállja a helyét ez az elképzelés.

Hirdetés

A Prime Arena leginkább egy MOBA-ra hasonlít, azonban a csapatjáték helyett az egyének képességei és reakcióideje van a középpontban. Ez egy dinamikus deathmatch, ahol mindenki mindenki ellen van, és ha esetleg meghalnál, egy pillanatot sem kell várnod, már át is ugorhatsz a következő meccsbe.

A fejlesztést vezető Alexander Myasischev szerint a MOBA-k legnagyobb problémája a toxic közösség, hogy a játékosok mindig szapulják egymást. Éppen ezért a Prime Arena csak és kizárólag rólad szól, és arról, hogy 1v1-ben tudsz-e nyerni. Nem lehet belekötni a csapattársakba, csak és kizárólag a saját képességeid számítanak.

A Prime Arena jelenleg zárt alfában van, várhatóan valamikor az ősszel rajtol. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)