Hirdetés

Szavazz: Melyik játéksorozat folytatását látnád a legszívesebben?

|

A Half-Life mellett van még néhány franchise, ami pihen, de ha folytatnák, azonnal odafigyelnénk. Neked melyik sorozat újraélesztése okozna örömöt?

Hirdetés

A Half-Life 3 kapcsán már régen a belenyugvás fázisánál járunk: majd lesz, ha lesz, ha meg nem, vannak még más játékok, az élet megy tovább.

Hirdetés

Azért sokszor, sok franchise kapcsán eszünkbe jut, hogy milyen jók is voltak, és mennyire remek lenne, ha valaki előrángatná, majd jó kezekbe helyezné őket. Egy Burnoutra (pláne a Paradise remastere után) bármikor vevők lennénk, a Prince of Persia franchise-t is érdemes lenne felmelegíteni, és ha a 2K azt mondja, pár éven belül jön a következő BioShock, hajlandóak vagyunk előre utalni. Ti mely sorozat új része miatt tennétek így? Ha nincs az alábbi listán, írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)