Hirdetés

Prince of Persia - Csak konzolra érkezik DLC

|

A hamarosan érkező letölthető tartalmak bejelentésekor még fennállt a remény, hogy a PC-s játékosok is kapnak belőle.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy az Epilogue DLC bejelentése csak Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra történt, ám akkor még egy szó sem esett a PC-ről. Senki nem mondta azt, hogy ne is számítsunk rá. Legalábbis mostanáig.
UbiRazz a közösség istápolójaként még decemberben beszélt arról, hogy kísérletképpen elhagyják a tisztességes vásárlók számára rengeteg kellemetlenséget jelentő DRM-et, s mindenféle másolásvédelem nélkül dobják piacra a Prince of Persia PC-s verzióját. Úgy vélte, ez kiváló lehetőség arra, hogy azok, akik mindeddig a másolásvédelem kellemetlenségeit hozták fel mentségül a kalózkodásra, bizonyíthassák, milyen emberből vannak.

pop01.jpg


Úgy tűnik azonban, hogy a kérdéses csoport is csak bort iszik és vizet prédikál, minek következtében a tervezett 2.5-3 milliós összesített eladást megközelítő (már 2.2 milliónál tart) Prince of Persia február 26-ra datált első DLC-je (ha lesz több is, akkor hasonló eljárás várható) üzleti megfontolások miatt nem készül el PC-re. Mindenki levonhatja ebből az általa helyesnek vélt következtetést.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)