Hirdetés

Prince of Persia - DLC közeleg

|

Érkezik hamarosan az első DLC a felújított Prince of Persia-hoz.

Hirdetés

A sztori poénjait nem lelőve, a DLC elsősorban azoknak szól, akik nem voltak maradéktalanul megelégedve a befejezéssel. Többet egyelőre nem árultak el az Ubisoftos emberkék, én pedig nem tudok nyilatkozni, mert valahol félúton elfogyott a lelkesedés, és nem vittem végig. Minden esetre a DLC érkezik hamarosan, Xbox és PS3 konzolokra, PC verzióról egyelőre semmi hír. Az új helyszín egy földalatti palota lesz, ahonnan a hercegnek és deli társnőjének meg kell szökniük. Segítségükre lesz két új tulajdonság, úgymint Elika képes visszaállítani bizonyos romokat eredeti állapotukba, ezáltal megnyitva az utat, míg a herceg koma kap egy új támadást, melyet nevezzünk "nekiszaladok megbénítom"-nak. A rossz hír, hogy ezt ezentúl az ellenfelek is be tudják vetni ellenünk. A várható megjelenés február 26, mint említettem egyelőre csak konzolokra, és az árat sem lehet még tudni. Sebaj, mire kitalálják a sarcot, talán megálmodják a PC-s megjelenést is.

princedlc.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)