Hirdetés

Prince of Persia - Jelenetek a filmből

|

Jerry Bruckheimer, Hollywood egyik legsikeresebb producere beszélt néhány szót az azonos című játék nyomán készülő Prince of Persia: The Sands of Time mozifilmről.

Hirdetés

Jövő nyáron mutatkozik be a filmvásznon is a Herceg. Ez a Herceg azonban nem szőke, nem küzd meg rendszeresen földönkívüliekkel, s bár újabban keményen beszólogat, a nőket még mindig jobban tiszteli, mint Duke.



Jerry Bruckheimer és a Disney eredetileg idén nyáron kívánta a forgatókönyvírók sztrájkja miatt egyébként is késedelmet szenvedett Prince of Persia: The Sands of Time adaptációját bemutatni. Sajnálatos módon azonban több nehézség is hátráltatta őket tervükben, kezdve a megfelelő helyszín (Marokkó) kiválasztásával, az ideális főszereplő (Jake Gyllenhaal) felkutatásán át, a szereplőgárda további tagjainak toborzásán keresztül a vártnál jóval többi időt igénylő utómunkálatokig bezárólag.



Szerencsére Jake Gyllenhaal - akinek fizimiskáját és kidolgozott izomzatát Bruckheimer nem győzte dícsérni - alaposan rágyúrt szerepére, ugyanakkor nem veszítette el kisfiús sármját, amit álmodozó tekintetének köszönhet. Így már nem is olyan nehéz elképzelni őt a Prince of Persia: The Sands of Time kezdetben még naív Hercegének szerepében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)