Hirdetés

A Prince of Persia atyja nyitott lenne egy új játékra

|

Nem csak a rajongók fogadnák szívesen a franchise visszatérését.

Hirdetés

Több olyan sorozata is van a Ubisoftnak, amelyek folyamatosan kapják az új epizódokat, de sajnos bőven akad olyan széria is, amikhez évek óta nem nyúlt a kiadó. Ilyen a Splinter Cell és a Prince of Persia is. Pár hónapja a cég CCO-ja, Serge Hascoet azt nyilatkozta, hogy harcolnak az erőforrásokért, így nem szándék, hanem lehetőség kérdése a dolog. 

Hirdetés

Jordan Mechner, a Prine of Persia megteremtője a Barcelonában megtartott GameLab keretében jelentette be azt a könyvet, amelyet a játék megalkotásáról írt. A Stripe Press kiadásában érkező kötet beharangozása után a közösség kérdezett tőle. Valaki például arra volt kíváncsi, hogy Mechner szívesen látná-e a Prince of Persia feltámadását, mire a készítő úgy válaszolt, hogy szívesen játszaná újra a régi játékokat. A kérdező tisztázta, hogy ő egy új részre gondolt a szérián belül, Mechner pedig nem kerülgette tovább a kérdést, igennel válaszolt. Persze ez semmi konkrétat nem jelent, de jó tudni, hogy benne is van hajlandóság.

A The Making of Prince of Persia könyv egyébként 2020 tavaszán jelenik meg, a játék 30. évfordulójára időzítve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)