Hirdetés

Prince of Persia 3 KÉPEK!!!

|

Hehe, annyira tetszenek az ilyen dolgok :) A Prince of Persia 3 hivatalosan még csak be sincs jelentve (najó, a publikum felé, Bad Sector nemrég jött vissza a londoni bemutatóról :P), megérkeztek belőle az első képek. Bár nem tartom magam akkora PoP rajongónak, volt szerencsém mindegyik részhez. Hogy grafikailag ez jobb lesz e, mint az elődök? Hááát, szerintem tuti. Aki nem hiszi, az nem lát szemileg! Thanks jd. Update: Időközben előkerült pár érdekes infó is az ign jóvoltából. A szokásos marketingszövegen kívül kiderül pár elem a sztoriból is. A Herceg visszatér Babilonba Kaileenaval, azonban (ahogy azt az extra outro végén láttuk) a várost szörnyű háború dúlja fel. A Herceget hamarosan elfogják, Kaileena pedig úgy dönt, föláldozza magát, hogy kiszabadítsa a Herceget, és a világra zúdítsa ismét az idő homokját. Azonban a jóvágású perzsa fickó stílusában is bekövetkezik kis változás, a folytonos öldöklés kialakítja benne sötét énjét, létrejön a Dark Prince. Ez, plusz még a FFF (FreeForm Fighting) együtt elég ütős kombónak hangzik, hogy megint a gép elé szögezzen napokra :) Hmmm... most hogy így megnézem, a Herceg valójában skizofrén :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)