Hirdetés

Prince of Persia - kicsit pihentetik, majd lesz valami

|

A Ubisoft fiókba teszi addig a Prince of Persia címet, amíg ki nem találják, hogy mi lesz vele. Annyira nem aggasztó, mint amilyennek hangzik.

Hirdetés

A Ubisoft Montreal vezetője, Yannis Mallat az IGN kérdésére árulta el, hogy egyelőre nem várható új Prince of Persia játék, mivel még keresik azt az utat, amerre tovább vihetnék a sorozatot.

Pedig igény lenne rá, talán emlékeztek is rá, hogy tavaly egy internetre tévedt képre máris úgy csapott le a sajtó, hogy az új Prince of Persia kedvcsináló, de most már biztosak lehetünk abban, hogy a Ubisoft vár még ezzel.

Akármennyire is szerettük a korábbi részeket (Duncan például a The Forgotten Sandset forgatta előszeretettel, tesztje itt olvasható), a Ubisoft szerint most új utat kell találni a sorozatnak.

Yannis Mallat szerint egy bejáratott márkanév menedzselése nehéz feladat, sok figyelmet követel, és jelenleg bőven van olyan nagy címük, amelyre oda kell figyelni, tehát a Prince of Persia jelenleg szünetel. De ez nem azt jelenti, hogy könnyes szemmel kell búcsút inteni: "Nem féltem a rajongókat, biztos vagyok benne, hogy találunk egy szórakoztató vonalat a folytatáshoz. A Prince of Persia a Ubisoft portfóliójának fontos eleme. Néha rányomulunk egy-egy címre, néha hagyjuk, hogy kicsit ülepedjenek a dolgok. Amint lesz mit mutatni, azonnal meg is mutatjuk" - jelentette ki Mallat.

Oké, semmi gond, akkor várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)