Hirdetés

Prince of Persia mozifilm - A herceg forgatás közben

|

2010-ben tűzik műsorra a filmszínházak a Jake Gyllenhaal főszereplésével készülő Prince of Persia mozifilmet.

Hirdetés

A videójátékokból készült filmeket illetően bizonyára konszenzust tudna kialakítani a játékostársadalom. Kevés kivételtől eltekintve a többség meg sem kísérelt valamilyen szinten hű maradni az ihletadó forráshoz, a végeredmény pedig önálló filmként nem állja meg a helyét, a rajongók szemében pedig imádatuk tárgyának megcsúfolása. Elég talán Uwe Boll nevét itt megemlíteni, de más, nevesebb és tehetségesebb (ez mondjuk nem nehéz) rendezők bicskája is beletörött már a próbálkozásba.

prince01.jpg



Jó esély van rá, hogy a jobban sikerült alkotások közé sorolhatjuk majd bemutatása után a Prince of Persia: The Sands of Time adaptációt, az elkövetkező évek megfilmesítéseinek egyik legnagyobb reménységét. Jerry Bruckheimer producer (A Karib-tenger kalózai, Bad Boys, stb.) ritkán adja ipari hulladékhoz a pénzét, a rendező székében Mike Newell-t (Négy esküvő, egy temetés, Donnie Brasco, Harry Potter és a tűz serlege, stb.) találjuk, a főszerepet pedig az a Jake Gyllenhaal nyerte el, aki a Donnie Darko óta számtalanszor bizonyította tehetségét.

prince02.jpg



A történet szerint Dastan herceg (Jake Gyllenhaal) Tamina hercegnővel (Gemma Arterton) szövetkezik, hogy megakadályozza a gonos Nizamot (Ben Kingsley) az idő homokjának felhasználásában. A forgatás Marokkóban és a londoni Pinewood stúdióban zajlik. A premier idejét 2010. május 28-ra tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)