Hirdetés

Prince of Persia nyereményjáték - Az utolsó esély

|

Ha még nem pályáztál a Prince of Persia nyereményjátékon, még nem késő hogy megtedd! A nyeremények csak Téged várnak!

Hirdetés

Az idő homokszemei -hogy témában maradjak- lassan és megállíthatatlanul folynak tova, jelezve ezáltal a rettenetes tényt, hogy a nagy tetszést keltő Prince of Persia nyereményjáték, -ahol póló, poszter és concept artos könyvecske mellett egy eredeti Prince of Persia PC-s játék is a tét!- holnap éjfélkor véget ér. Hátradőlhetnek azok tehát, akik előrelátóan már elkészítették és fel is töltötték gamer videó megosztó site-unkra munkáikat. Nekik már csak a nagyra becsült GameStar Tanács döntésére kell várni. Akik pedig eddig halogatták a dolgot, még mindig belefoghatnak, hiszen mindössze egyetlen, egy perces és megfelelően felcímkézett Prince of Persia videó feltöltése a kritérium. Bátran, bátran! Nyeremény van elég! Eddig négy vakmerő Prince nevezett a játékra, az ő alkotásaikat most rögtönzött filmszemlénk keretében ismertetjük. Nevetni ér.

Prince of Persia - Mérsékelt övezet

prince-of-persia-mersekelt-ovezet.jpg
 

Prince of Persia - Mo-cap

prince-of-persia-mocap.jpg
 

Prince of Persia - Mostanában

prince-of-persia-mostanaban.jpg
 

Prince of Persia - Napjainkban
 

prince-of-persia-napjainkban.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)