Hirdetés

Prince of Persia nyereményjáték: Eredményhirdetés!

|

Lezajlott Prince of Persia nyereményjátékunk eredményhirdetése, most kiderül zsűrink szakmai ítélete!

Hirdetés

Kérdés: Jó napot kívánok. Matteo vagyok, a hardveres srác. Hogy miért én mutatom be a PoP játék nyereményeit? Válasz: Mert könnyen befolyásolható vagyok. És mert megfenyegettek! Halp! Végeredmény: tegnap lezárult Prince of Persia nyereményjátékunk és győztest hirdettünk! Ugye még emlékeztek a Matteo közreműködésében felvezetett kreatív megmérettetésünkre, melyben minden indulónak a PoP bemutatkozó epizódjából kellett mozdulatokat bemutatni, méghozzá kamera előtt? Nos, a beérkezett pályaműveket végignézve minden egyes versenyző kellemes perceket szerzett a GSTV nézők és a teljes szerkesztőség számára. A szakmai zsűri rangsorolta a pályamunkákat, így megszületett nyereményjátékunk végeredménye.

1. helyezett: InuPrince - Prince of Persia Napjainkban (nyereménye: eredeti Prince of Persia játék magyar felirattal, eredeti Prince of Persia póló, Prince of Persia artbook és Prince of Persia poszter)

2. helyezett: Kuranba - Prince of Persia mérsékelt-övezet (nyereménye: eredeti Prince of Persia póló, Prince of Persia artbook és Prince of Persia poszter)

3. helyezett: coder - Prince of Persia mostanában (nyereménye: Prince of Persia artbook és Prince of Persia poszter)

Gratulálunk az indulóknak, egyben a nyerteseknek is. Ne feledjétek ellenőrizni elektronikus postaládátok tartalmát és visszajelezni az illetékeseknek nyereményügyben!

 

A nyertes pályamű: InuPrince - Prince of Persia Napjainkban
prince-of-persia-napjainkban.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)