Hirdetés

Prince of Persia rebooton is dolgozhat a Ubisoft

|

Ugyanaz a forrás számolt be a rebootról, aki korábban a Prince of Persia: Sands of Time remake-et is hónapokkal a nagy leleplezés előtt kiszivárogtatta.

Hirdetés

Idén szeptemberben, a Ubisoft Forward eseményen jelentették be hivatalosan is, hogy készül az eredetileg 2003-ban megjelent Prince of Persia: Sands of Time remake-je, bár az akkor bemutatott anyagok láttán finoman szólva nem voltak elmosva a széria rajongói. Régóta ki vagyunk éhezve egy új Prince of Persiára, elvégre az utolsó teljes értékű rész a 2010-es The Forgotten Sands volt a szériában, azóta csak 2018-ban kaptunk egy mobiljátékot a Prince of Persia: Escape-et.

Az elmúlt tíz évben a Ubisoft inkább más franchise-okra, az Assassin's Creed és a Far Cry sorozatokra koncentrált, szegény herceg parkolópályára került. Könnyen lehet azonban, hogy hamarosan visszatér onnan.

Hirdetés

A legfrissebb híresztelések szerint ugyanis a franciák javában dolgoznak egy Prince of Persia rebooton. Egy Mr_Aryan44 nevezetű Reddit-felhasználó fordította le Lazy Assassin, egy indiai YouTuber videóját, ami arról (is) szólt, hogy egy teljesen új Prince of Persia epizód készül, ami ezúttal már nem remake lesz. Lazy Assassin hónapokkal a Prince of Persia: Sands of Time remake leleplezése előtt beszámolt már a 2003-as játék újramelegítéséről, így megfelelő kételkedés mellett persze, de azért érdemes figyelni a mondandójára. 

Elmondása alapján még nagyon korai szakasznál tart csak az új Prince of Persia fejlesztése, jelenleg a játékmechanikák teljes újratervezésével van elfoglalva a Ubisoft. A megjelenés legkorábban 2023-2024 környékén várható, tehát a közeljövőben még ne számítsatok a rebootra. 

Minden bizonnyal sokan örülnének, ha a háttérben tényleg készülne egy új Prince of Persia játék, nagyon hosszú ideje várunk már a herceg visszatérésére. Amennyiben ez tényleg megtörténik, akkor már csak Sam Fishert kéne végre-valahára visszahozni. Fájdalmasan régen volt már 2013, mikor megjelent a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)