Hirdetés

Prince of Persia: The Forgotten Sands - Az első képek

|

Hercegünk jobban néz ki, mint valaha, legalábbis erről árulkodnak az új PoP epizódból származó állóképek.

Hirdetés

A tavaly év végén bejelentett Prince of Persia: The Forgotten Sands a The Sands of Time, illetve a Warrior Within közötti összekötő kapocsként szolgál, valamint maximalizálja a franchiseból származó bevételeket oly módon, hogy megjelenése egybe esik a Prince of Persia: The Sands of Time mozifilm premierjével.



A vicc az egészben, hogy az Ubisoftnak még azt is elnéznénk, ha egy az egyben a filmre épülne a játék, csak térjen vissza a homok-trilógiával megkedvelt játékmenet. Nos, visszatér, sőt még ki is bővül, hiszen hősünk az idő homokja mellett a természet erőit is harcba szólíthatja. Hogy mindezt milyen áron teheti meg, azt majd tavasszal megtudjuk. Addig is álljon itt egy kép (és további kettő a galériában), annak bizonyítékaként, hogy hercegünk még sosem nézett ki ilyen jól. Köszönhető mindez az Assassin's Creed 2 meghajtásáért felelős Anvil-motornak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)