Prince of Persia: The Forgotten Sands - előrendelési akció

|

Az Ubisoft a GameStoppal karöltve Prince of Persia: The Forgotten Sands előrendelési akciót indított. „Túlélő-próba” játékmódot kapunk ajándékba.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Már nem kell sokat kibírniuk a Prince of Persia: The Forgotten Sands-ért reszketőknek: május 20-tól már bevethetik magukat a herceg legújabb kalandjaiba. Ennek örömére az Ubisoft bejelentette a játék hivatalos Facebook oldalán, hogy a GameStoppal karöltve útnak indítottak egy előrendelési akciót, melynek keretében egy jópofa, úgynevezett "túlélő-próba" játékmódot kapunk ajándékba.

A "Forgotten Arena" nevezetű DLC-ben hősünknek egy hatalmas arénában kell a végtelen számban özönlő ellenséggel megküzdenie. Nem költői túlzás ez a "végtelen számú ellenség", mert tényleg soha nem fogynak el, akárhányat kaszabolunk is le - előbb-utóbb úgyis meghalunk. Ez kérem, túlélő-próba: itt az a cél, hogy a lehető legtovább életben maradjunk, és a megállíthatatlan "Homok Hadsereg" minél több katonájával végezzünk. Az ígéret szerint, ha sikerül legalább száz ellenséget a másvilágra küldeni, akkor "birtokában leszünk mindennek, ami ahhoz kell, hogy Perzsia valódi hercegei legyünk". Nem tudni, hogy ez csak egy szellemes szófordulat-e, vagy valami konkrét jutalmat is kapunk érte... Mindenesetre érdekes.

Az előrendelési akció csak az Xbox 360 és PS3 tulajok számára elérhető. A Wii-s változathoz is jár egy kedves extra, a klasszikus Prince of Persia SNES (Supernintendo) kiadása; igaz a másik két konzol sem marad PoP klasszikus nélkül: ők az ős PC-verzió remake-jét kapják meg a Prince of Persia: The Forgotten Sands lemezén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!