Hirdetés

Prince of Persia: The Forgotten Sands - Gameplay trailer

|

Készül a film, készül a játék. Utóbbiból itt van a Prince of Persia: The Forgotten Sands gameplay trailer

Hirdetés

Az eddigi legtöményebb Prince of Persia: The Forgotten Sands játékmenetet kaptuk meg a minap az új gameplay trailer képében.

Mindenki ott hagyja a fogát, aki a felébresztett és megállíthatatlan élőholtak hadseregének útjába áll. Testvére királyságának pusztulását megelőzvén az emberek tisztában vannak vele, hogy a Birodalom sorsa egyedül a mi kezünkben van. Ezért nincs más választásunk, mint megpróbáljuk ugyan oda visszaküldeni ezeket a szörnyeket, ahonnan előbújtak. A videó végén sajnos valami nem stimmel a hanggal, ezért javaslom a hangszórókat lehalkítani, a Prince of Persia: The Forgotten Sands címének megjelenése után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)