Hirdetés

Prince of Persia: The Forgotten Sands - Játékmenet fejlesztői kommentárral

|

Az első igazi Prince of Persia: The Forgotten Sands gameplay, a fejlesztők monológjaival karöltve.

Hirdetés

Ellensúlyozva a rossz hírt, hogy a PC-sek a konzolos verzióhoz képest csak egy hónapos késéssel juthatnak hozzá Prince of Persia: The Forgotten Sands adagjukhoz, most van szerencsénk megmutatni pát ingame jelenetet, a fejlesztők tolmácsolásával.

A Sands of Time és a Warrior Within közti hét év eseményeit dolgozza föl a Prince of Persia: The Forgotten Sands. Testvére királyságába érkezvén a birodalom épp ostrom alatt áll. Hogy megmentse népét, a király egy még hatalmasabb erőt hív életre, ám ez hamar rossz döntésnek bizonyul, s az ügy megoldása persze ránk hárul. S hogy honnan veszem mindezt? Az új Prince of Persia: The Forgotten Sands játékmenet videóból, és a hozzá mellékelt fejlesztői kommentárból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)