Hirdetés

Prince of Persia: The Forgotten Sands - Jövőre folytatódnak a herceg kalandjai

|

Az Ubisoft hivatalosan is bejelentette a következő Prince of Persia epizódot.

Hirdetés

Örülhetnek a Prince of Persia rajongók, hiszen az Ubisoft nem hagyja őke túl sokáig betevő falat nélkül. Az igazat megvallva üzleti szempontból égbekiáltó marhaság lett volna, ha a jövő nyáron érkező Prince of Persia: The Sands of Time mozifilm premierje környékén nem rukkoltak volna elő egy új játékkal.



Az Ubisoft német részlege korábbi értesüléseinket megerősítve adta hírül, hogy a 2010 májusában érkező Prince of Persia: The Forgotten Sands az oly népszerű "Idő homokja" trilógia eseményeit görgeti tovább. A megszokott játékmenetet néhány, még titokban tartott újítással igyekeznek feldobni a fejlesztők.
Van egy rossz hírem is azonban, látszólag a PC már nem szerepel a támogatott platformok között, hiszen a fórumbejegyzésben csak és kizárólag asztali, valamint marokkonzolokról esik szó.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)