Hirdetés

Prince of Persia: The Shadow and The Flame - a herceg visszatért

|

...és kisebb, mint valaha. A mai naptól kapható a legújabb Prince of Persia játék, ennek kapcsán megérkezett az első videó is. Nem rossz ez.

Hirdetés

A The Shadow and The Flame nem teljesen új, inkább mondjuk azt, hogy „régi-új”, ugyanis a Prince of Persia sorozat második darabjának újragondolásáról van szó.

A Ubisoft ért ahhoz, hogy hogyan kell ősrégi platformereket mobilokra költöztetni, megfeleltetni a mai kor elvárásainak, hogy a rajongóknak egy szavuk se lehessen. A Prince of Persia Classic után a Prince of Persia: The Shadow and The Flame költözött be az iTunes App Store-ba, a Google Play-be és az Amazon App Store-ba 2,69 eurós, 794 forintos, illetve 1,99 angol fontos áron. Az alábbi trailer és az eddig látottak egyöntetűen azt sugallják, hogy ez bizony jól sikerült, már csak rajtatok áll, hogy hajlandóak vagytok-e rááldozni egy fél ebéd árát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)