Hirdetés

Prince of Persia Wii irányítás!

|

Megjelent az első videó a Prince of Persia: Rival Swords-ről, vagyis a Prince of Persia 3 Wii-s verziójáról. Igazából nem is a grafika érdekes benne, hiszen az nagyjából – úgy ránézésre – az Xbox verzió szintjét üti meg, illetve a játékot a Prince fanok már biztos ismerik, hanem a videóból kiderül az a számomra is érdekes kérdés: hogyan oldották meg a készítők a wiimote-os, nunchukos irányítást.

Hirdetés

Úgy tűnik, olyan hatalmasat nem kell kaszálni a kezeddel, tehát nem vered orrba anyut, amikor behozza a fánkot és a kakaót, miközben éppen ostorral vered szét a szörnyeket. (És nem is erre a játékra foghatod majd rá, hogy miért skippelted megint a konditermet.) Már csak az a kérdés, hogy érdemes-e pusztán az újféle irányítás miatt megvenni a Wii-s Prince 3-at azoknak, akik már végigtolták, vagy már megvan más platformra nekik a játék?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)