Hirdetés

PRISM fejlemények

|

Már közel két éve nem hallatott magáról a PRISM antiterroristás játék. Annyit eddig is tudtunk, hogy két változatban fejlesztik: az egyik PRISM: Guard Shield címmel az amerikai nemzetőrségnek készül, gyakorlati célokra, míg a másik a publikum számára PRISM: Threat Level Red címmel. Mindkettőt a Rebellion fejleszti (Sniper Elite, Judge Dredd vs Judge Death). Emellett még a Rogue Trooper is az ő stúdiójukban készülget. A sajtóközlemény lényege, hogy a PRISM várhatóan 2006 harmadik negyedében jelenhet meg. A történetről annyit, hogy a közeljövőben játszódik, a játékos pedig épp most vált egy titkos védelmi szervezetnek, a PRISM-nek. A mozaikszó jelentése Előzetes Felderítő és Azonosító Biztonsági Nagyszámítógép. Ez egy olyan rendszer, amely képes Amerika összes megyfigyelő videókamera-hálózatát lehallgatni és felügyelet alatt tartani.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)