Hirdetés

Prison Architect - multiplayer is került bele

|

Már kooperatívan is élvezhetjük a kihívást jelentő börtönmenedzselést.

Hirdetés

Nem csak A szökés sorozat kedvelőinek ajánlott az Introversion Software börtönös játéka, a Prison Architect, hiszen nem csupán mások szabadságát vehetjük el benne és biztosíthatjuk, hogy rács mögött is maradjanak, hanem visszaszerezhetjük a sajátunkét is egy jól megtervezett szökés során. A játék elérhető már PC-re, konzolokra, mobilokra és a Nintendo hibrid konzoljára is, viszont egy dolog még erősen hiányzott belőle, a többjátékos mód. 

Hirdetés

A rajongók legnagyobb meglepetésére a fejlesztőcsapat most kibővítette a kooperatív multiplayer lehetőségével a Prison Architectet. Persze bőven van még rajta mit csiszolni, hiszen egy kísérleti jellegű alpha verzióval van dolgunk, de aki mindezek ellenére is van olyan bátor, hogy megpróbálkozik vele, az boldogan építhet egy csúcsminőségű fegyházat a haverjaival, legfeljebb heten játszhatnak. Ahhoz, hogy hozzáférjetek a multihoz, a Steamen a játék tulajdonságainál, azon belül is a "beta" branchben kell jelentkeznetek rá. 

De a stúdió nem csupán a Prison Architecttel foglalkozik, az EGX-en leplezték le a másik projektjüket, az űrkolonizálós témájú Order of Magnitude-ot is, amiről egyelőre még nem mutattak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)