Hirdetés

Prison Architect - a Paradox Interactive megszerezte a jogokat

|

Folytatódik a börtönszimulátor támogatása, új Architect játékok készülhetnek.

Hirdetés

Tavaly szeptember óta már kooperatívan is élvezhetjük a kihívást jelentő börtönmenedzselést, a Prison Architect előtt azonban még egy ennél is szebb jövő nyílt meg, köszönhetően a legújabb üzleti hírnek. 

Hirdetés

A Paradox Interactive bejelentette, hogy megszerezte az Introversion Software játékának jogait, amely a vállalat elnöke, Ebba Ljungerud szerint tökéletesen illik a portfóliójukba, elvégre az számos stratégiai és menedzselős címet magába foglal. A kiadó persze nem fogja magára hagyni a Prison Architectet, ígéretük szerint minden platformon továbbra is támogatni és frissíteni fogják, valamint feltérképezik annak lehetőségét is, hogy az Architect IP-t felhasználva más játékokat is elkészítsenek. 

Eközben az Introversion csapata sem tétlenkedik, a stúdió társalapítója, Mark Morris megígérte, hogy hamarosan leleplezik a következő projektjüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)