Hirdetés

Prison Architect - már Xbox One-ra is elérhető

|

Már a Microsoft jelenlegi generációs konzolján is elkészíthetjük és menedzselhetjük saját börtönünket, avagy megérkezett a Prison Architect: Xbox One Edition.

Hirdetés

Ha mindig is szeretted volna megépíteni a saját Alcatrazodat és fogva tartani a világ legelvetemültebb bűnözőit, akkor a Prison Architecttel már kötöttségek nélkül megteheted, méghozzá PC, Xbox 360 és PlayStation 4 mellett már Xbox One-on is. 

Az Introversion Software menedzserjátékában az alapoktól tervezhetjük meg és építhetjük fel álmaink börtönét, hogy azt követően a megfelelő módon gondoskodjunk a rabokról, beleértve a különleges körülményeket igénylő speciális bűnözőket is. Persze a börtönigazgatók élete sem csak játék és mese, az intézmény működését számos belsős és külsős fenyegetés veszélyezteti, amelynek megakadályozása és kordában tartása szintén a játékosra hárul. 

A Prison Architect: Xbox One Edition a napokban jelent meg a Microsoft masinájára, odafent pedig a launch trailert kattinthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)