Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2010 - Mindenben jobb!

|

A Konami ma közölt részletes információkat minden idők legrealisztikusabb football-szimulátoráról, a PES 2010 -ről.

Hirdetés

A neves japán kiadó és fejlesztő ma rántotta le a leplet -az általa minden idők legrealisztikusabb footbal-szimulátorának titulált- a PES 2010 -ről, ami állításuk szerint a franchise legtöbb újításával bíró tagja lesz. „Hónapokat töltve az előző résszel kapcsolatos megfigyelésekkel és a visszajelzések elemzésével, a Konami tiszta képet kapott annak erős és gyenge oldaláról, majd megtéve a szükséges lépéseket a Pro Evolution Soccer 2010 a legnagyobb kihívást megtestesítő, legrealisztikusabb és legszórakoztatóbb PES epizódként fog bekerülni a történelemkönyvekbe." -a nyilatkozatban olvasottak alapján.

Nézzük gyorsan a kulcsszavak mentén, hogy milyen újdonságokkal számolhatunk a PES 2010-ben!

A még izgalmasabbá és pörgősebbé tett meccsek alatt a játékosoknak egyszerre kell majd reflexeiket használva a labdára, illetve valamint stratégiai érzéküket latba vetve a taktikára figyelniük (pl. a sikeres zónavédekezésekből indított kontrák), csak úgy, mint a valóságban. A kapusok használhatósága is kiszélesedik, aminek köszönhetően hálóőreink a -modern kor elvárásainak megfelelően- sokoldalúbbá válnak. Ugyan ez elmondható a játékvezetőkről, akiknek a döntéseik mögött a két csapat közötti egyensúly megteremtése húzódik.


A megjelenésében is újragondolt PES 2010 külön hangsúlyt fektet az ünnepelt focisták egyéni mozgáskultúrájának abszolúte hiteles lemodellezésébe (beleértve a csak rá jellemző cseleket, a cselezve történő labdavezetést vagy épp a sprintelést), s így nem csupán kinézetükről lehet majd megismerni a játékosokat. A még látványosabb fényeffektekről és a stadionok még részletesebb kidolgozásáról nem is beszélve.
Ha már stadion, akkor közönség, és ha közönség, akkor meccshangulat. A nézősereg reakció is változatosabbá és jobban kidolgozottabbá válnak ezúttal. Hamar feltűnik majd, ha otthon vagy idegenben játszunk, ahogy a drukkerek egyszerre, spontán adnak hangot jókedvüknek, vagy nemtetszésüknek, ugyanakkor a kommentár is frissebbé, dinamikusabbá és velősebbé alakul.
A Master League ezentúl nagyobb hangsúlyt fektet majd a csapatmenedzsmentre, amivel így sokkal tovább és több szempontok mentén irányíthatjuk saját csapatunk életét. Erről a régi-új fícsörről többet későbbre ígértek.
A mesterséges intelligencia sem maradhatott a régi. A védők és a középpályások most már egymást támogatva játszanak, aminek köszönhetően kevésbé profibb játékosokból is könnyebb lesz védelmet szervezni. Támadáskor több ember egyszerre történő mozgatásával könnyebben tudjuk majd például kihasználni az üresen hagyott területek előnyeit, ezzel is téve egy lépést a tökéletes szimuláció felé.


Végül a Konami, ahogy a PES 2009 esetében is tette, folyamatos tartalomfrissítést ígér a Pro Evolution Soccer 2010 -hez (igazolások, új csapatok, játékosok, és teljesítményük stb), ami a játék teljes élettartamára vonatkozik. A Konami hamarosan még részletesebb tájékoztatást ígért, de az már biztos, ahogy a PES 2010 idén ősszel érkezik PS3, Xbox360, PC, PSP, és PS2 rendszerekre.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)