Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2013 - játékban a magyarok

|

Az idei PES kiadást bővíti ki a PC-s verzióhoz érkezett HunPatch, ami - nevéből már sejthető - hazánk fiainak szól leginkább.

Hirdetés

A Pro Evolution Soccer 2013 PC-s kiadásának tulajdonosai már dörzsölhetik a tenyerüket: megérkezett az aktuális epizódhoz készült mod, amit egy lelkes és fáradhatatlan modder csapat készített és rengeteg hazánkhoz köthető tartalommal bővíti ki az egyik legsikeresebb foci programot.

Ha végigmentek a telepítés lépésein (amit a ProEvo oldalán találhattok meg), akkor 18 db magyar stadionnal, 16 első és 18 második osztályú magyar csapattal, a magyar válogatottal, bírói mezekkel, egyedi arcmodellekkel és rengeteg egyéb extrával gazdagodhattok. Természetesen a HUNPatch élvezetéhez szükségeltetik az alapjáték, de ha már idáig eljutottatok nem hinném, hogy pont az hiányozna. Természetesen a Pro Evolution Soccer 2013 patch ingyenesen letölthető, így a kedvcsináló megnézése után már mehettek is, hogy a virtuális gyepen szerezzetek dicsőséget hazátoknak.

Természetesen ha gépetek megfelelt Pro Evolution Soccer 2013 gépigényének, akkor a HUNPatch integrálása után sem lehet gond a futtatásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)