Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2014 - ősszel leállnak a szerverek

|

A Konami jelezte a PES 2014 felhasználóinak, hogy meddig játszhatnak még az online tartalmakkal. Nos, már nem olyan sokáig.

Hirdetés

A FIFA franchise legnagyobb riválisának számító PES széria atyja, a Konami a Pro Evolution Soccer 2015-tel jó úton indult el azon az úton, hogy utolérje az EA Sports pénzfejő tehenét, a vízválasztó a szeptember 15-én megjelenő 2016-os rész lehet. A sorozat bővítése viszont magával vonja azt a negatívumot is, hogy a régebbi részekre kevesebb figyelmet tud fordítani a kiadó. 

Ennek értelmében a Konami bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer 2014 online támogatása idén ősszel, egészen pontosan november 17-én megszűnik, a szervereket lekapcsolják, vagyis ettől a dátumtól kezdve a PES 2014 multiplayer módja elérhetetlen lesz. A vállalat szerint azért van szükség erre a drasztikus lépésre, hogy nagyobb figyelmet szentelhessenek az ősszel megjelenő PES 2016-ra, valamint a korábbi epizódra, a Pro Evolution Soccer 2015-re is, amely továbbra is népes rajongótáborral rendelkezik. 

A PES 2016 megjelenése szeptember 15-én esedékes PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)