Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2015 - van, akinek ideje, van, akinek pénze van sok

|

Az, hogy lehet pénzt költeni AAA címekben sajnos már nem hír, de néha előkerülnek fejlesztők, akik el akarják magyarázni, hogy ez miért jó.

Hirdetés

Múlt héten befutottak infók a Pro Evolution Soccer 2015-ről. Kiderült, hogy a játékban lesznek mikrotranzakciós lehetőségek, a myClub módban mindenkinek lesz lehetősége valódi pénzből focistákat igazolni.

A stúdió feje James Cox beszélt a döntés okairól. „Ha nincs sok időd a játékra, akkor mikrotranzakciókon keresztül igazoltathatsz játékosokat. Persze Game Points farmolható is lesz a PES bármelyik módjában. Próbáljuk úgy összehozni a lehetőségeket, hogy mindenki jól járjon. Aki szeretne, az fizetés nélkül is haladhat, és rakhatja össze a csapatát. Vannak, akiknek több idejük van, és vannak, akiknek több pénzük.”

Mindenki megveheti majd magának a legjobb sztárfocistákat is, nem kell hozzá kinyitni a pénztárcát. Csak a megvan a lehetőség, annak, aki nem ér rá. Szerintetek jó ez így?

Címkék: #pes 2015
Platformok: PC PlayStation 3 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)