Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2015 - a tökéletes gólhoz a tökéletes launch trailer

|

Nagy szavak hangzanak el a fociról és az idei PES-ről a Bayern München egyik fiatal klasszisától. Az egyik legjobb sportjáték-rivalizálás új fejezethez érkezett.

Hirdetés

Ahogy azt a korábbi években megszokhattuk, idén is folytatódik a riválizálás az EA Sports és a Konami között, hogy melyik cég tudja letenni az asztalra a jobb focis játékot. Hamarosan kezdődhetnek az összehasonlítások, ugyanis 13-án megjelenik a Pro Evolution Soccer 2015 is, addig is elemezhetjük a fűszálak fizikáját a most kiadott launch trailerben.

A videó főszereplője és narrátora egyébként a borítóra is leigazolt Mario Götze. A PES készítői azt ígérik, idén visszatérnek a sorozat központi értékeihez, többek között a minél pontosabb és teljesebb irányítás és labdakezelés elérése, és a lehető legjobb AI kifejlesztése volt a céljuk.

A holnapi megjelenésig jelenlegi és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokon megjelent demó alapján még eldönthetitek, nektek való-e az idei Pro Evolution Soccer, vagy úgy általában véve a sorozat.

Ti melyik sportjátékkal játszotok legtöbbet manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)