Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2015 - milyen lesz a PC-s verzió?

|

A Konami kiadott egy gameplay bemutatót, ami egy kellemes hosszúságú focimeccsel mutatja be, mit tud majd a PES 2015 PC-s verziója. Nem lesz teljes az öröm.

Hirdetés

Egy Twitter üzenetben értesítették a foci rajongókat a valamelyes szomorú tényről a Pro Evolution Soccer 2015 fejlesztői. „A PC-sek ugyanazokat a játékmódokat kapják, mint a PS4-es és Xbox One-os társaik. Grafikailag jobb lesz, mint a PS3/X360 verziók.”

Egy igazi hibridet kapnak tehát a billentyűzetek labdarúgói, ahol azért érződik a kompromisszum a játékélmény terén, de a lenti játékmenet bemutató azért nem néz ki vészesnek. Nyilván nem néz ki olyan jól, mint a PS4/XONE esetében, de talán majd a 2016 már közvetlen portként jön majd, ahogy az a FIFA 15-nél is.

A Pro Evolution Soccer 2015 megjelenés november 13-án várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)