Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2016 - 1080p-ben fut az Xbox One-os verzió is

|

A 2015-ös játék csak 720p-s felbontásra volt képes a Microsoft masináján. Az új részt viszont végre Xbox One-on is Full HD-ben élvezhetjük.

Hirdetés

Tavaly a PES 2015 csak PlayStation 4-en futott 1080p-ben, Xbox One-on sajnos csak a 720p volt elérhető. A nagy múltú széria idei új része végre javít ezen.

Na öröm, hogy ősszel már mindkét konzolon Full HD-s pompábant lőhetjük a gólokat, ennek éppen ideje volt már. A felbontás kérdésén túl az is kiderült, hogy a PlayStation 4-es változat a 60 fps-t is hozni fogja, arról viszont nincs hír, hogy ez az Xbox One-os verzióra is igaz lesz-e. Reméljük, hogy a válasz egy határozott igen.

Érdekesség, hogy a PES 2016 ugyan azt a Konami féle Fox Engine-t használja, mint a készülő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

A Pro Evolution Soccer 2016 szeptember 15-én jenik meg PC-re, valamint Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)