Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2016 - megjelent az ingyenes változat

|

Mától tölthető a Pro Evolution Soccer 2016 free-to-play kiadása, mellyel belkóstolhatunk a játék offline és online módjaiba is.

Hirdetés

Az idei PES kiemelkedően jó lett, és a Konami ezt meglovagolva megpróbálja a lehető legtöbb játékoshoz eljuttatni. Egyelőre csak a PlayStation 3-as és PlayStation 4-es játékosbázist növelik.

Ma megérkezett a PES 2016 myClub változata, melyben az Exhibition módban többek között a Bayer München, a Juventus, az AS Roma, Brazília és Franciaország csapatát ereszthetjük egymásnak, kipróbálhatjuk a training módot és a myClub funkciót. A kiadó folyamatosan frissíti, az alapjátékhoz megjelenő tartalmakból is pakol bele az egész szezon folyamán. A free-to-play PES-t az különbözteti meg egy demótól, hogy a myClub megkötések nélkül játszható, és játékbeli pénzzel vagy mikrotranzakciók használatával állíthatjuk össze csapatunkat. Próbáljátok ki, ha tehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)